Efter giftermål med Lars, ”ställde jag mig vid spisen och födde barn” från 1963 och några år framöver. Tre stycken blev det - Ann, Ulf och Peter. De har nu sina egna familjer och jag har fått tillökning med sex barnbarn och två barnbarnsbarn.

Under senare år arbetade jag med friskvård i studenternas motions-anläggning Fysiken i Göteborg. Det var vitt skilt från arkeologin, men har givit mig stor kunskap om hälsa och motion, som jag tillämpar på mig själv.

Lars och jag har hållit på med många idrotter under åren, men vårt största fritidsintresse har varit golf. Vi har jobbat aktivt inom sporten på klubb- distrikts- och förbundsnivå. Under 20 år var vi golfdomare. Då reste vi mycket och träffade många av golfens stora profiler, vilket var fantastiskt roligt.

Var sak har sin tid och numera ägnar jag mig åt styrketräning, cykling och stavgång.

Jag har läst vidare på högskolan i Borås om brukarmedverkan inom äldre-omsorgen. Nu arbetar jag i ett antal projekt inom kommunen, som handlar om att få människor att leva så ”rätt” som möjligt för att få ett bra liv på äldre dagar. Se våra engagemang och foldern ”Må bra hela livet”.           


      

 
Full fart för friskare liv!
Tillbaka till startsidanValkommen.htmlshapeimage_2_link_0

Släktforskning

Att börja släktforska har jag drömt om länge. Sedan ett antal år är det verklighet.

Från början "ärvde" jag material både på min och Lars sida. Men med åren har jag forskat en hel del själv.

På catwalken

På golfbanan